Brenda Wassenburg-bloos

Gespecialiseerd in Onroerend Goed en Familierecht

Brenda was onze eerste kennismaking met een Interim Notarisklerk. In no time heeft ze gezorgd voor ademruimte in ons team OG. Zij werkt niet alleen zeer accuraat en vakkundig, maar vond ook snel haar plek in ons team en is betrokken bij onze cliënten.

notaris mr. S. van Os

GVON

Brenda’s hulp was zeer welkom in een periode van drukte en onderbezetting. Ze heeft het snel opgepakt, is prettig in de omgang en paste goed in het team. Het was alsof ze al jaren bij ons werkte.

notaris mr. Frank van Acker

Woortmann Notarissen

Wij hebben Brenda via via leren kennen en wij waren vanaf dag 1 al zeer tevreden. Brenda is ervaren, hoeft niet echt ingewerkt te worden. Ze kan gewoon direct aan de slag! Dat vonden wij fijn van Brenda. Ze kan je, wanneer je even krap zit met personeel, uit de brand helpen.

notaris mr. K.S.M. Ghisai

Notariskantoor Remmerswaal

Ik werk al een paar jaar samen met Brenda en heb haar in die tijd leren kennen als een zeer kundige en doortastende vrouw. Ze doet haar werk vlot en goed, maar staat ook open voor feedback. Wat ik heel waardevol vind is dat je altijd op Brenda kan rekenen als je haar nodig hebt.

Jorrit Schreuder

eigenaar Erfrechtplanning

Brenda heeft een aantal jaren op ons kantoor gewerkt als notarisklerk. De werkwijze van Brenda is snel, professioneel en accuraat. Ook is zo organisatorisch erg sterk. Daarbij weet ze altijd het overzicht te houden en de belangen van alle partijen te waarborgen. Brenda maakte de verwachtingen meer dan waar: ze weet van aanpakken, is snel inzetbaar en prettig in de omgang met medewerkers en cliënten. Een aanwinst voor onze organisatie.

notaris mr. J. Wolterink

Limes Netwerk Notarissen

KAN IK HELPEN?

4 + 2 =

Kennismakingsgesprek

Wilt u mij eerst even persoonlijk spreken? Dat kan! Ik ga graag met u in gesprek.

Brenda Wassenburg